« Terug

Delta Mossel

Niet alleen het resultaat van vandaag, maar ook het succes van morgen telt. Het kan altijd beter, ook al is iedereen tevreden. Die instelling zorgt ervoor dat een delta als de standaard, de norm, de ultieme mossel en oester in kwaliteit en smaak wordt erkend. Dag in, dag uit.

Delta stelt zichzelf ten doel innovatieve, en hoogwaardige schaal en schelpdieren aan een breed publiek aan te bieden door middel van maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. Dat is onze missie. Uitgangspunten voor dit beleid zijn: een constante hoge productkwaliteit, een hoge mate van dienstverlening, een marktgericht innovatiebeleid, een vermindering van de milieubelasting en een voortdurend streven naar verbeteringen in het productieproces. Verantwoord ondernemen houdt bij delta ook in dat onze werknemers werken in een veilige werkomgeving.

Communicatie

Delta hecht een grote waarde aan communicatie en huisstijl waarmee zij haar identiteit uitstraalt. Die uitstraling is onder andere terug te vinden op onze verpakkingen,schepen en vrachtwagens. Het is een wijze van communiceren.

Delta Mossel communiceert ook door middel van de fabriek. Evenals de huisstijl is de fabriek een markante moderne verschijning die een uitstraling heeft die aansluit bij onze identiteit.