Over ons

Delta Mossel B.V. in Yerseke vormt het hart van de Delta Groep, waartoe verder ook Fuhrermuscheln GMBH, Delta Ostrea B.V. en verschillende mossel en oesterkweekbedrijven behoren. Delta Mossel is opgericht in 1978. In meer dan 30 jaar is Delta Mossel gestaag uitgegroeid van een klein familiebedrijf in Yerseke tot een van de grootste mossel- en oester leveranciers van Europa. Delta Mossel vormt het hart van de Delta Groep. Het bedrijf beschikt over een modern productiecentrum rechtstreeks gesitueerd aan de Oosterschelde in Yerseke.

Voorzien van alle denkbare faciliteiten heeft Delta Mossel slechts één doel: het leveren en ontwikkelen van een breed pakket aan producten van een gegarandeerde versheid en kwaliteit.

Bij ons restaurant Oesterput 14 kunt u eten op een unieke locatie op de oesterputten in Yerseke. Geniet en proef de heerlijke verse streekproducten uit Zeeland. Direct uit de zee op het bord. Voor meer informatie en reserveringen, klikt u hier.

oesterput14.nl

Föhrer Muscheln GmbH maakt deel uit van de Delta Groep en is gevestigd in Duitsland. Het bedrijf is verantwoordelijk voor mosselkweek en visserij op de Duitse Waddenzee. Meer informatie over Föhrer Muscheln vindt u hier.

foehrermuscheln.de

Delta Ostrea is een onderdeel van de Delta Groep. Bij Delta Ostrea kweken wij twee soorten oesters: de Zeeuwse Platte Oester en de Zeeuwse Creusen. Daarnaast hebben wij ook de Fines de Claires in het assortiment. Het handelsmerk van Delta-Ostrea is het verpakken van de oesters en de speciale methodes die worden toegepast bij het kweken waardoor de vorm van de schelp mooi rond blijft. Het gevolg is dat de oesters hierdoor hun groei investeren in het vlees i.p.v. de schelp.

deltaostrea.com