« Terug

Over Delta Mossel

Wie mosselen zegt, zegt Delta Mossel. Want Delta Mossel is een belangrijke leverancier van mosselen en oesters in Europa. Delta Mossel beschikt over een hypermoderne fabriek, waardoor we in staat zijn om mosselen en oesters van een gegarandeerde kwaliteit te leveren. Delta heeft zijn positie in de loop der jaren opgebouwd en versterkt. Met jaren ervaring en expertise op het gebied van mossel en oester vangst en de verwerking, bieden een prima basis voor steeds betere productiemethoden en productinnovaties.
Mede dankzij ons goed personeel zal Delta Mossel ook in de toekomst nieuwe producten ontwikkelen en gegarandeerde kwaliteit blijven leveren. De voorsprong van Delta Mossel in versheid en kwaliteit blijft tijdens het transport gewaarborgd. De meest moderne koeltechnieken en een uitgekiende logistiek staan ervoor garant dat u altijd de lekkerste mosselen en oesters geleverd krijgt. De fris vormgegeven verpakkingen stralen de spreekwoordelijke Delta- kwaliteit uit.

Delta Groep

Delta Mossel B.V. in Yerseke vormt het hart van de Delta Groep, waartoe verder ook Fuhrermuscheln GMBH, Delta Ostrea B.V. en verschillende mossel en oesterkweekbedrijven behoren.